Disclaimer

De informatie op de website is uitsluitend bedoeld als algemene informatie. Er kunnen geen rechten aan ontleend worden. Hoewel we de grootste zorgvuldigheid in acht hebben genomen bij het samenstellen en onderhouden van deze website kunnen we niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie. We garanderen evenmin dat de website foutloos of ononderbroken zal functioneren. We wijzen iedere aansprakelijkheid ten aanzien van de juistheid, volledigheid, actualiteit van de geboden informatie en het (ongestoord) gebruik van deze website uitdrukkelijk van de hand.

Wanneer we links naar websites van derden op onze website hebben geplaatst, betekent dit niet dat de op of via deze websites aangeboden producten of diensten door ons worden aanbevolen. We aanvaarden geen aansprakelijkheid en geen enkele verantwoordelijkheid voor de inhoud, het gebruik of de beschikbaarheid van websites waarnaar wordt verwezen of die verwijzen naar deze website. Het gebruik van dergelijke links is voor eigen risico. De informatie op dergelijke websites is door ons niet nader beoordeeld op juistheid, redelijkheid, actualiteit of volledigheid.

Alle opgenomen downloads zijn slechts informatief bedoeld. We kunnen niet garanderen dat de verstrekte informatie juist, volledig of compleet is. Tevens staan we op geen enkele manier in voor het gebruik van de informatie in welke vorm en voor welk doeleind dan ook.

Naar onze mening is alle in de website opgenomen content auteursrechtelijk vrij. Mocht u van mening zijn dat enige content verwijderd zou moeten worden, om welke auteursrechtelijke reden dan ook, dan verzoeken wij u ons onder vermelding van de reden hiervan schriftelijk en/of per e-mail in kennis te stellen. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk een beslissing nemen omtrent de klacht en indien naar onze mening deze gegrond is de desbetreffende content verwijderen.

We behouden ons alle intellectuele eigendomsrechten en andere rechten voor met betrekking tot alle op of via deze website aangeboden informatie (waaronder alle teksten, grafisch materiaal en logo’s). De informatie van deze website mag pas worden gekopieerd, gedownload, verspreid, verveelvoudigd of op enigerlei andere wijze openbaar worden gemaakt nadat u hiervoor vooraf schriftelijke toestemming van ons hebt gekregen. De informatie op deze website mag wel worden afgedrukt en/of gedownload voor eigen persoonlijk gebruik.

We behouden ons het recht voor de op of via deze website aangeboden informatie, met inbegrip van de tekst van deze disclaimer, te allen tijde te wijzigen zonder hiervan nadere aankondiging te doen. Het verdient dus aanbeveling om periodiek na te gaan of de op of via deze website aangeboden informatie, met inbegrip van de tekst van deze disclaimer, is gewijzigd.

Voor een vraag met betrekking tot privacy kunt u ons bereiken op het adres:

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Teamviewer Quicksupport   teamviewer 32x32

Copyright © 2024 Stichting Floreant - Christelijk Primair Onderwijs Vechtdal.
Alle rechten voorbehouden. Ontwerp Jeroen Westera